山东银行招聘考试

您当前位置:山东人事考试网 > 金融招聘考试 > 试题资料 > 练习题 > 2020年银行招考每日一练(3.20)

2020年银行招考每日一练(3.20)

2020-03-20 13:57:27 山东金融银行考试网 ○加微信领资料 ○交流qq群 ○华图在线app 文章来源:华图教育

点击订阅
山东华图
公务员招录,事业单位考试,教师招聘信息

山东金融招聘考试网提供以下信息:2020年银行招考每日一练(3.20), 更多银行招考信息及公考资讯请关注山东华图微信公众号(sdhuatu), 招考答疑请点击加入 2023金融招聘考试QQ群:662733604

更多学习资料扫码关注山东华图(sdhuatu)微信公众号,回复"备考资料"领取

山东华图微信


  2020年银行招考每日一练(3.20)

  Passage 5

  In London, there are many famous tourist attractions. I had always wanted to pay a visit to the capital of England. Last week, I finally went there with my family.

  On the morning of the first day, we went to the London Eye. I had seen the London Eye many times in movies. When I finally see it, you can imagine how excited I was! The London Eye has 32 capsules altogether. Each weighs 10 tons and holds up to 25 people. We climbed aboard for an amazing experience. Sitting in the capsule, we saw more than 55 London’s most famous tourist attractions in just 30 minutes.

  In the afternoon, we went to the Tower of London. The Tower of London is one of the world’s most famous buildings with a history of 900 years. My family took a tour with a Yeoman Warder around it. Such a tour took us back to the history. But I felt a bit sad when traveling around it, as the Tower of London was once used as a prison.

  On the second day, we mainly visited some museums in London. The first we visited was the British Museum. There we saw some amazing things such as the Rosetta Stone, the Partheon sculptures and the mummies in the Ancient Egypt collection. The second we visited was the Natural History Museum. The museum has a collection of the biggest, tallest abd rarest animals in the world. There we saw a large blue whale, a 40 million-year-old spider and the beautiful Central Hall.

  We visited some other places in the following days. I’ll tell you more about my experiences in London tomorrow.

  1. Before traveling to London, the writer ( ).

  A. didn’t know much about London

  B. thought he/ she would not visit it one day

  C. really looed forward to going there

  D. thought London was a bad place to visit

  【答案】C。考察推理判断,根据文章首段I had always wanted to pay a visit to the capital of England.可知作者在去伦敦之前一直很期待有一天可以去那里。选项A:对伦敦了解的不多,文章并未提及;选项B:不认为自己终有一天会去伦敦,文章并未提及;选项C:很期待去那里,符合文意;选项D:认为伦敦不是一个旅游参观的好地方,表述错误。故正确答案是选项C。

  2. By visiting the London Eye, the writer ( ).

  A. experinced some amazing rides

  B. tried sitting in 32 capsules

  C. watched some good movies

  D. saw many famous tourist attractions in London

  【答案】D。细节理解题,根据第二段中Sitting in the capsule, we saw more than 55 London’s most famous tourist attractions in just 30 minutes.可知在密封舱内看到了许多的景点。选项A:体验了许多令人兴奋的骑行,与文意不符;选项B:尝试着坐在32个密封舱中,作者肯定只是坐一个舱室,不可能32个都坐,表述错误;选项C:看了许多好电影,文中并未提及;选项D:看见了伦敦许多非常有名的景点,符合文意。故正确答案是选项D。

  3. Why did the writer feel a bit sad traveling around the Tower of London?

  A. because he/ she didn’t find the prison there

  B. because it was once used to keep prisoners

  C. because the prison made him/ her think of the dead

  D. because it wasn’t the place he/ she wanted to visit

  【答案】B。根据题干关键词a bit sad定位至第三段But I felt a bit sad when traveling around it, as the Tower of London was once used as a prison.可知当作者知道了伦敦塔曾经是监狱的时候,觉得有一丝伤感。选项A:因为他并没有在那里找到监狱,与文意不符;选项B:因为那里曾经是监狱,表述正确;选项C:因为监狱让他想到了死亡,文中并未提及;选项D:因为那不是他想参观的地方,表述错误。故正确答案是选项B。

  4. The passage is mainly developed by ( ).

  A. analyzing causes

  B. making comparisons

  C. comparing differences

  D. following the time order

  【答案】D。根据文章结构的时间词On the morning of the first day;In the afternoon和On the second day可知作者是按照时间顺序介绍了他和家人在伦敦旅游的经历。故正确答案是选项D。

  5. What’s the writer’s purpose of writing the passage?

  A. To encourage us to travel to London

  B. To tell us what he/ she did last weekend

  C. To explain why London is a worth to visit

  D. To tell us about his/ her experiences in London

  【答案】D。根据文章内容可知作者讲述了他和家人在伦敦旅游的经历。选项D:告诉我们他在伦敦的经历,符合文意。选项A:鼓励我们去伦敦旅游,作者只是陈述自己的伦敦经历,并没有鼓励大家也去伦敦;选项B:告诉我们他上周末做了什么,根据第一段可知是last week,而不是last weekend,时间表述本身有误;选项C:解释伦敦为什么值得去参观,作者在文中并没有提及任何原因,表述错误。故正确答案是选项D。

图书

更多>

网课学习—— 华图优品

面授课程—— 助你上岸

招考公告—— 招考资讯

图书推荐—— 图书教材

(编辑:华图媛媛)

图书

更多>
有报考疑惑?在线客服随时解惑

公告啥时候出?

报考问题解惑?报考条件?

报考岗位解惑   怎么备考?

冲刺资料领取?

立即咨询
山东华图微信

金融备考指导
联系我们
山东华图微信

山东华图教育官方微信

山东华图

济南历下经十路14380号海尔时代大厦西门华图教育

(燕山立交桥西南角)

客服热线:0531-55777000

网站:https://sd.huatu.com

  • 济南
  • 济宁
  • 泰安
  • 聊城
  • 德州
  • 滨州
  • 菏泽
  • 莱芜
  • 临沂
  • 日照
  • 枣庄
  • 青岛
  • 潍坊
  • 烟台
  • 威海
  • 淄博
  • 东营
  • 县级地市

地址:济南市历下区经十路14380号海尔时代大厦西门华图教育(燕山立交桥西南角)

客服热线:0531-55777000

网站:https://jinan.huatu.com

在线咨询入口

地址:济宁市任城区招生考试服务大厅西临 (万达东1000米路北)

客服热线:0537-2317085、2317086

网站:https://jining.huatu.com

在线咨询入口

地址:泰安市万达南广场A区2楼211室

客服热线:0538-6301882

网站:https://taian.huatu.com

在线咨询入口

地址:聊城市兴华路与卫育路交叉口西行300米路南

客服热线:0635-8279891;0635-8279892

网站:https://liaocheng.huatu.com

在线咨询入口

地址:德州市德城区三八中路阳光国际新城4楼

客服热线:0534-2107000

网站:https://dezhou.huatu.com

在线咨询入口

地址:滨州市黄河八路渤海十路往南50米路东华图教育

客服热线:0543-2112988

网站:https://binzhou.huatu.com

在线咨询入口

地址:菏泽市牡丹区人民路龙燕阳光城西门南50米华图教育

客服热线:0530-5398886,5398887,5518887

网站:https://heze.huatu.com

在线咨询入口

地址:济南市莱芜区花园南路5号(花园路与鲁中大街交叉口往南50米路西)

客服热线:0531-76299868,76260868

网站:https://laiwu.huatu.com

在线咨询入口

地址:临沂市兰山区通达路与金雀山路交汇西北角

客服热线:0539-3108068;0539-3108069

网站:https://linyi.huatu.com

在线咨询入口

地址:日照市海曲路友谊医院东临(大润发西300米路南)

客服热线:0633-7798520

网站:https://rizhao.huatu.com

在线咨询入口

地址:枣庄市市中区文化中路福华馨苑西门市16号(体育馆北门对过)

客服热线:0632-3889000;0632-3655518

网站:https://zaozhuang.huatu.com

在线咨询入口

地址:青岛市市南区福州南路22号

客服热线:0532-85971558

网站:https://qingdao.huatu.com

在线咨询入口

地址:潍坊市奎文区东风东街与新华路交叉口东100米金宝水晶名城(原沃尔玛超市对面)

客服热线:0536-2228800

网站:https://weifang.huatu.com

在线咨询入口

地址:烟台市芝罘区北马路与海港路交汇处阳光100大厦A座505室

客服热线:0535-6700220;0535-6828220

网站:https://yantai.huatu.com

在线咨询入口

地址:威海市环翠区青岛北路2号中信大厦七层709室

客服热线:0631-5691767

网站:https://weihai.huatu.com

在线咨询入口

地址:淄博市张店区柳泉路156号天健大厦1楼大厅南侧

客服热线:0533-2312201

网站:https://zibo.huatu.com

在线咨询入口

地址:东营市北一路东赵大厦四楼(万达广场对过)

客服热线:0546-8278247

网站:https://dongying.huatu.com

在线咨询入口